Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 30 anys i veí de Figueres per cometre un robatori amb violència i intimidació en una zona propera al cementiri de la capital altempordanesa.

La víctima va presentar una denúncia a la comissaria de Figueres on va relatar que el 19 de febrer un home li havia sostret una cadena d'or, un rellotge i 65 euros amenaçant-lo amb una navalla.

Gràcies a la descripció facilitada pel testimoni i la investigació posterior dels agents dels Mossos d'Esquadra, finalment van poder detenir l'autor del robatori el dimecres passat. El jutge ha decretat presó pel lladre, que té antecedents per fets similars.

Els fets van passar el 19 de febrer en una zona propera al cementiri de Figueres quan el lladre va amenaçar amb una navalla un home i li va sostreure alguns objectes. La víctima va presentar una denúncia a la comissaria de Figueres on va relatar que el lladre l'hi havia robat una cadena d'or, un rellotge i 65 euros.

Gràcies a la descripció del testimoni i a la investigació que han dut a terme els agents dels Mossos d'Esquadra, finalment van poder detenir l'autor del robatori el dimecres passat dia 2 de març. L'endemà de la detenció, el jutge va decretar presó per Mohammed E. G., de 30 anys i veí de Figueres, que té antecedents per fets similars.