La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut aquesta matinada el presumpte assassí d'un comerciant de Barcelona d'origen pakistanès que ahir a la nit va morir després de rebre un tret al cap en el transcurs d'un atracament.

Segons que ha indicat un portaveu de la Guàrdia Urbana, el succés va tenir lloc poc abans de les deu de la nit en un comerç situat al número 16 del carrer Sant Pere Més Alt de Barcelona, molt prop del Palau de la Música, quan un individu va exigir a punta de pistola els diners recaptats al fill del propietari d'aquest establiment, que és d'origen pakistanès.

Instants després, l'atracador va disparar al cap el comerciant quan, pel que sembla, aquest va intentar detenir-lo, i tot seguit es va donar a la fuga.

Segons testimonis presencials que es trobaven en el comerç quan es van produir els fets, la víctima va morir en l'acte, però la descripció que van poder fer de l'atracador als Mossos d'Esquadra ha estat determinant per a la posterior detenció.

Dues hores després que tingués lloc el succés una patrulla de la Guàrdia Urbana va localitzar un vehicle sospitós a la plaça de les Drassanes i, segons el mateix portaveu d'aquest cos policial, va procedir a identificar el seu conductor, visiblement nerviós i que va explicar als agents que tenia "problemes personals".

Ja que el conductor del vehicle, de nacionalitat italiana, coincidia plenament amb la descripció de l'autor de l'atracament, els agents de la Guàrdia Urbana van procedir a la seva detenció.

En el consegüent registre del cotxe, els policies van trobar una pistola automàtica que podria ser l'arma utilitzada en el crim, tot i que aquesta circumstància encara està sent investigada.