Un home que ha quedat atrapat a causa de l'allau a Masella ha estat evacuat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona amb una fractura de pelvis, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'allau ha afectat una superfície de 350 metres de llargada per 10 metres d'amplada. En principi es descarta que hi hagi dos desapareguts més a la zona de l'allau, que s'ha produït en les immediacions del sector de Coma Oriola, fora del domini esquiable, segons l'estació de Masella. El ferit, de 35 anys, hi hauria accedit pels seus propis mitjans ja que aquest diumenge l'estació no ha obert els sectors més alts per l'elevat risc d'allaus per la intensa nevada de les últimes hores.

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat a la zona set dotacions terrestres i dos helicòpters, que estan treballant per descartar que hi hagi més afectats per l'allau.

També els Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) amb dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat, una unitat de muntanya de la Guàrdia Civil, a més del propi equip del servei de pistes de l'estació, s'han desplaçat fins al lloc on ha tingut lloc l'allau.