El trànsit s'ha restablert a l l'AP7 a Banyeres del Penedès, després que el camió accidentat aquest dimecres al matí hagi estat traslladat a una estació de servei, on es farà el transvasament de la càrrega d'alcohol etílic. Mentre duri aquesta operació, la Direcció General de Protecció Civil mantindrà activada la fase d'alerta del Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT). Finalment hi ha hagut un ferit lleu traslladat per una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital de Vilafranca del Penedès.

L'accident ha estat un xoc de dos camions, i un d'ells transportava alcohol etílic. La cuba no s'ha vist afectada i no hi ha hagut fuita, però s'està fent el transvasament de la càrrega.

Segons el Servei Català de Trànsit, a hores d'ara ja es troba restablerta completament la circulació, ja que el transvasament s'està efectuant en una àrea de servei propera que no afecta el trànsit.

Bombers segueix al lloc amb quatre dotacions i Mossos d'Esquadra també hi ha desplaçat diverses dotacions. Segons les darreres informacions, el Sistema d'Emergències Mèdiques ha informat que hi ha hagut un ferit lleu traslladat per una ambulància del SEM a l'hospital de Vilafranca del Penedès.