Els Mossos d'Esquadra han detingut tres membres dels Boixos Nois com a presumptes autors d'una agressió acompanyada d'amenaces de mort que van fer en grup contra un transsexual negre. Les tres detencions van tenir lloc el 7 de juny i se'ls imputa un delicte d'amenaces, tracte degradant i vexatori, i falta de lesions. Els tres detinguts són A. T. A. de 38 anys, D. M. L. de 34, i S. R. H. de 22 anys, tots amb antecedents.

Els fets van tenir lloc el 23 d'abril, després del partit entre el Barça i l'Osasuna. Segons la policia, la víctima, acompanyada de la seva parella, caminava tranquil·lament per un carrer de Barcelona.

En passar davant d'un dels llocs habituals de reunió de Boixos Nois, els tres detinguts, juntament amb altres clients del lloc, van sortir de l'establiment per insultar la víctima amb "un clar menyspreu per la seva raça" i per "la seva condició sexual".

Després l'haurien amenaçat greument, i els haurien agredit a ella i a la seva parella, fent-los cops i llançant-los cadires i altres objectes.

Tots els detinguts són persones associades amb la facció Casuals de la penya de suport al Futbol Club Barcelona Boixos Nois.