L'accident d'helicòpter que ha tingut lloc aquest dimecres cap a les nou del matí a Andorra, en un punt muntanyós a 2.240 metres d'alçada, s'ha cobrat una cinquena víctima. Concretament és el passatger que en un primer moment els cossos de rescat han donat per desaparegut. Els Bombers d'Andorra han confirmat que se n'ha trobat el cos sense vida cap a les dues del migdia. A l'aparell hi viatjaven sis persones. A banda dels cinc morts, el sisè passatger ha resultat ferit greu. En un primer moment ha estat traslladat a l'hospital andorrà de Meritxell, però posteriorment ha estat traslladat a l'hospital barceloní de la Vall d'Hebron.

Els fets han tingut lloc a les nou del matí, quan un helicòpter en què viatjaven el pilot, un tècnic i quatre treballadors que anaven a fer tasques de manteniment al refugi de Juclà s'ha estavellat per causes que no han transcendit. El sinistre ha tingut lloc a la Pleta de Juclà, a 2.240 metres d'alçada.

La ministra de Salut i Benestar d'Andorra, Cristina Rodríguez, i el ministre de Justícia i Interior, Marc Vila, han comparegut a l'hospital de Meritxell, on s'havia evacuat el ferit greu en un primer moment.

El batlle de guàrdia, el fiscal de guàrdia i un forense s'han traslladat fins el lloc dels fets per procedir a l'aixecament dels cadàvers. D'altra banda, s'ha iniciat una doble investigació judicial. Per un costat, des de la justícia andorrana i, de l'altre, des de les autoritats competents espanyoles. La Comissió d'Accidents Aeris Espanyola durà a terme aquesta investigació, ja que l'aparell estava matriculat a Espanya. En paral•lel, també s'han comunicat els fets al Bureau d'Enquête Sur les Accidents d'Aviation i al fabricant francès de l'helicòpter.