Quatre persones han mort aquest dissabte a la tarda en tres accidents de trànsit que s'han produït en un interval de dues hores i quart a Maçanet (Selva), les Planes d'Hostoles (Garrotxa) i Oristà (Osona). Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), el primer sinistre s'ha produït a les dues de la tarda al quilòmetre 85 de l'AP-7, a Maçanet, quan un camió i un cotxe han xocat. El conductor del turisme, un home de mitjana edat, ha perdut la vida. El segon accident ha ocorregut a un quart de cinc de la tarda a la C-63, a les Planes, quan un motorista ha atropellat un vianant i els dos han mort. El tercer sinistre ha passat a la B-432, a Oristà, quan un motorista ha mort en un xoc amb un cotxe.

Quatre persones han mort aquest dissabte a la tarda en tres accidents de trànsit a les carreteres catalanes. El primer accident s'ha produït poc després de les dues de la tarda a l'AP-7, en sentit nord i just abans de la sortida 9 de l'autopista, a l'alçada de Maçanet de la Selva (Selva) on un camió ha encalçat un turisme i ha mort el conductor d'aquest darrer vehicle, un home de mitjana edat.

El segon sinistre ha tingut lloc poc després de les quatre de la tarda a la C-63 a les Planes d'Hostoles (Garrotxa) on un motorista ha atropellat un vianant a la carretera C-63, un quilòmetre abans d'entrar al poble. Tant el motorista com el vianant han mort. Es tracta de Lluís M. B., de 50 anys i veí de Sant Feliu de Pallerols, i Jaume B. T., de les Planes d'Hostoles.

Finalment, el tercer accident ha causat un altre mort. És un motorista que ha perdut la vida en un xoc contra un cotxe poc després d'un quart de cinc de la tarda a la carretera B-432 a Oristà (Osona).