La fiscalia demana vuit anys i tres mesos de presó per al Mosso d'Esquadra Ruben B.V. qui presumptament passava informació a una banda de bosnians sobre ordres de recerca o captura i recerques internacionals en aprofitar que podia accedir a les bases de dades de la policia catalana.

A més, la tarda del 20 de desembre de 2008, quan era fora de servei al costat d'un altre agent -també imputat- a l'Estació del Nord de Barcelona, es van identificar com policies després d'ensenyar les seves plaques i van registrar dos ciutadans "amb intenció d'obtenir un benefici", en obligar-los a deixar les seves pertinences sobre un mur i a treure els diners de les seves carteres.

Després els van deixar recollir les seves coses però es van quedar amb els 20 euros d'un dels registrats a qui van dir que si insistia a recuperar-los se l'emportarien a comissaria, de manera que aquest hi va desistir.

El fiscal demana per a Rubén B.V. quatre anys i nou mesos de presó per un delicte continuat de descobriment i revelació de secrets; i tant per a ell com per a l'altre agent, Óscar R.R., tres anys i mig de presó per un delicte de robatori amb intimidació.

A més, demana que se'ls inhabiliti de manera especial per ser agents dels Mossos d'Esquadra, durant tres anys i mig a Óscar R.R. i durant 14 anys i mig a Rubén B.V.