La recerca de Sergi Suárez, el jove cec de 25 anys que es va perdre a Pont de Molins (Alt Empordà) dijous passat, s'ha tornat a suspendre aquest dissabte al vespre després sense que s'hagi trobat cap rastre del noi. Segons han informat Bombers i Mossos, la recerca es tornarà a reprendre diumenge al matí en el que serà el tercer dia consecutiu de treballs per trobar el noi, que tot i tenir només un 20% de visió cada tarda solia a sortir a passejar tot sol per la mateixa zona de l'Alt Empordà, propera al riu Muga. Dijous però no va tornar a casa i els seus pares van decidir divendres denunciar la seva desaparició.

Agents dels Mossos i Bombers van iniciar el mateix divendres la recerca però, amb la caiguda del sol, es va haver de suspendre. Aquest dissabte s'ha reprès la recerca i desenes de voluntaris del poble s'hi ha afegit. L'alcalde, Josep Fuentes, ha explicat que la darrera pista l'ha donat una persona que el va veure pels voltants del Monestir del Roure. El jove duia texans i una camisa blava.

Els cossos que participen en l'operatiu de recerca s'han reunit aquest dissabte al matí a primera hora per coordinar la recerca. Tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i una quarta de la unitat canina, personal sanitari, onze dotacions de Bombers -inclosa una unitat canina i els GRAE-, i desenes de voluntaris conformen l'operatiu. La recerca del jove s'ha iniciat des de dins del poble i la idea és pentinar totes les zones dels voltants a peu i parar especial atenció a basses i pous.