Els Mossos d'Esquadra van saber que entre el 6 i l'11 de juny s'hauria comès un robatori amb força a una masia situada al nucli dels Sants Metges, a Sant Cebrià de Lledó, a les Gavarres. Es tracta d'una segona residència que està aïllada. El lladre havia forçat dues portes i havia fet un petit forat a la paret per poder entrar a la casa, d'on se'n va endur cablejat i eines. Les investigacions han portat la policia fins la casa d'un veí del paratge dels Sants Metges i han pogut demostrar que ha estat l'autor dels fets. L'home, Silvestre B. H., de 38 anys, té antecedents per robatori amb força. Després de passar a disposició judicial, l'home ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Els fets van passar dins una casa aïllada que està situada enmig de la serralada de les Gavarres, en el paratge anomenat Sants Metges. En el moment del furt no hi havia ningú dins la masia perquè es tracta d'una segona residència i els propietaris eren fora. No va ser fins que van tornar a la casa que es van adonar que algú els havia força dues portes i havia fet un forat a la paret per poder-hi entrar. El lladre s'havia endut cablejat i varies eines. Aquesta no era la primera vegada que els entraven a robar.

Després de denunciar-ho davant la policia, els agents van iniciar les investigacions que els van portar fins la casa d'un veí, situat també dins el mateix paratge però ja en terme municipal de Cassà de la Selva. Els agents van comprovar que l'home, que coneix bé la zona, havia estat l'autor del robatori i el van detenir. Es tracta de Silvestre B. H., de 38 anys i amb antecedents per robatori amb força. La policia no ha pogut demostrar si Silvestre B. H. té relació amb robatoris anteriors que ha patit la masia.

La detenció es va fer el passat 21 de juny i l'home va passar a disposició judicial dos dies més tard. Després de declarar davant del jutge, ha quedat en llibertat amb càrrecs.