Tres membres d'una mateixa família han mort aquest diumenge i dos familiars han resultat ferits, entre ells un nen de dos anys, en un incendi registrat en un habitatge de Vélez (Màlaga), segons ha informat el servei d'emergències del 112.

D´acord amb aquesta font, en l'incendi han mort un home de 58 anys, la seva dona, l'edat encara no s'ha determinat, i el seu fill, de 28 anys.

A més, han resultat ferides dues persones, que han estat rescatades de l'habitatge, una dona de 21 anys i el seu fill de dos anys, que han estat traslladades a l'Hospital de la Axarquía.

L'incendi s'ha registrat en un habitatge de la quarta i última planta d'un bloc d'habitatges per causes que s'estan investigant, ha precisat el 112, que ha afegit que han rebut el primer avís a les 7.10 hores d´aquest diumenge.

Com a conseqüència de les flames, han estat desallotjades 16 famílies, si bé a partir de les 10 hores han començat a tornar als seus domicilis, un cop que la Policia Local ha comprovat que no hi havia perill.

El sinistre ha tingut lloc en un habitatge del carrer Costa del Cortineta de la pedania de Torre del Mar.