Diversos focs han cremat quatre vehicles a Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà), Tossa de Mar (Selva) i Olot durant la matinada i aquest matí de diumenge, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Cap dels incendis ocorreguts han causat ferits. En el cas de Santa Cristina d'Aro, el foc ha cremat dos vehicles situats en un garatge tancat al costat d'un habitatge. En aquest incident hi han treballat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, la mateixa xifra que en el foc de Tossa de Mar, on s'ha incendiat per causes desconegudes un vehicle estacionat al carrer Pinto Rafael Benet. A Olot, un cotxe s'ha cremat parcialment, causant una gran fumarada.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís del foc de Santa Cristina d'Aro, a la comarca del Baix Empordà, a tres quarts de deu del matí. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres dotacions dels Bombers i una del SEM. L'incendi, que ha cremat dos vehicles estacionats en el garatge d'un habitatge, no ha causat ferits ni ha afectat l'immoble.

En el cas del foc de Tossa de Mar, s'ha cremat un vehicle estacionat al carrer Pinto Rafael Benet tot i que no ha afectat cap altre turisme. Finalment, en el cas de l'incendi d'Olot, els Bombers han rebut l'avís d'un cotxe que fumejava a un quart de dues de la matinada. El vehicle ha quedat parcialment calcinat. En aquest incident han treballat tres dotacions dels Bombers.