Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts Cristobal A. R., veí de Banyoles de nacionalitat espanyola i de 47 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit i un delicte de desobediència i resistència greu als agents de l'autoritat. L'home s'havia accidentat amb el camió que conduïa al quilòmetre 4,7 de la carretera GI-634, dins del terme municipal de Colomers (Baix Empordà). En arribar a l'indret, els Mossos van sospitar que l'home podia haver begut. Li van fer la prova d'alcoholèmia i el resultat va ser d'1,21 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat. Per als conductors de camió, el límit és 0,15.

Els Mossos indiquen que mentre el conductor era atès pels serveis sanitaris es va posar molt agressiu. L'ambulància que el traslladava al centre hospitalari va haver de tornar al lloc de l'accident perquè els mossos auxiliessin el personal mèdic.

Un altre a Girona

D'altra banda, mossos de l'Àrea Regional de Trànsit del sector de Girona, van interceptar i denunciar dilluns passat, dia 20 d'agost, el conductor d'una furgoneta, amb matrícula francesa, que circulava a 157 km/h per l'autopista AP-7.

El vehicle va ser aturat pels volts de les dotze del migdia en un control de velocitat posterior al lloc de la infracció. Els agents també van sospitar que podia anar begut. La prova d'alcoholèmia va donar 0.37 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, quan el màxim permès és de 0.25.

El conductor va ser denunciat per excés de velocitat i per conduir en estat etílic. La furgoneta va quedar immobilitzada al lloc.