Un total de vuit accidents de trànsit provoquen retencions a la xarxa viària catalana la tarda d'aquest dijous, coincidint amb l'episodi de pluges. La majoria són de camions que han bolcat o han quedat entravessats a la carretera. A Lliçà d'Amunt ( Vallès Oriental) un camió ha fet tisora i s'ha cremat, a la carretera C-172, on s'acumulen retencions durant 17 quilòmetres des de poc després d'un quart de quatre. Al pas de l'A-2 per Martorell ha bolcat un camió de 3,5 tones, sense causar cap ferit, igual que al pas de l'AP-7 per Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) i al de la GI-555 per Sils (Selva), on també han bolcat vehicles de gran tonatge. Trànsit demana "moltíssima cautela" als conductors.

L'accident de Santa Perpètua obliga a tallar dos carrils de l'AP-7 en sentit sud des de poc abans de tres quarts de tres de la tarda. El sinistre provoca retencions entre els quilòmetres 141 i 145,5.

A Barberà del Vallès hi ha un carril tallat a l'AP-7 en sentit Girona des de poc després de les quatre de la tarda. Un accident de trànsit provoca retencions durant mig quilòmetre entorn del punt 147 de la carretera.

A Jorba hi ha circulació intensa per un vehicle avariat a la carretera A-2 des de poc abans de dos quarts de tres. Hi ha un carril tallat en sentit Barcelona. L'accident de Martorell provoca retencions entre els quilòmetres 587 i 587,5 en sentit nord i l'accident que s'ha produït en aquest punt obliga a tallar un carril.

A Castellbisbal s'ofereix pas alternatiu entre els quilòmetres 1,5 i 2 de la BV-1501 per un accident que afecta els dos sentits de la marxa. A Barcelona, hi ha un quilòmetre de retencions a la B-20 amb un carril tallat entre els quilòmetres 12 i 13.

A Lliçà d'Amunt les retencions van des del quilòmetre 1 fins al 18 i s'efectuen desviaments senyalitzats en sentit Vic, ja que la calçada està tallada. A sils hi ha retencions entre els quilòmetres 7 i 8 de la GI-555 i a Sant Julià de Ramis s'ofereix pas alternatiu a la N-II per l'accident en què ha resultat ferida una ciclista.