Un noi i una noia que practicaven widsurf a Sant Pere Pescador han hagut de ser rescatats aquesta tarda pels serveis d'emergència en no poder tornar a la platja a causa del fort vent.

Poc abans de 2/4 de 5, el telèfon d'emergència 112, ha rebut una trucada d'un ciutadà alertant que el dos joves es trobaven a uns 300 m de la costa i que no podien tornar. Aleshores s'ha iniciat una recerca per mar (amb un vaixell de Salvamento Marítimo-Ministeri de Foment) i per terra (amb dues dotacions de Bombers de la Generalitat i de Mossos d'Esquadra) per veure si es localitzaven les dues persones a mar o bé allà on haguessin pogut apropar-se a terra.

Una hora després, el Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya CECAT, de Protecció Civil de la Generalitat, ha rebut avís que una embarcació de Salvamento Marítimo ha localitzat a la noia i al noi a l'alçada del càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador en bon estat tot i que amb símptomes d'hipotèrmia. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques SEM s'ha desplaçat a la zona per atendre'ls.