Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 31 de desembre un home de 26 anys i nacionalitat brasilera, Juan Pablo T.D.S, a qui van enxampar 'in fraganti' quan intentava robar dins un pis de Girona. Es dóna la circumstància que l'amo del pis es trobava a dins de l'habitatge i, en adonar-se que algú manipulava el bombí de la porta d'entrada, va reaccionar i va tancar el pany amb clau i va alertar la policia. Poc després, els agents van trobar un home que estava molt nerviós i que anava escales avall de l'edifici. L'home duia targetes de plàstic dur amb les quals s'hauria ajudat per forçar el pany. El detingut té nombrosos antecedents.

La policia catalana va tenir coneixement que un home estava forçant la porta d'accés d'un pis de Girona, per tal d'accedir-hi. El seu propietari, que estava dins del domicili, en adonar-se que algú estava manipulant el bombí, va tancar el pany amb clau per tal d'impedir l'entrada de l'intrús i va avisar la policia, mentre sentia que des de fora el lladre donava fortes puntades de peu a la porta.

Els agents, que es van desplaçar al lloc ràpidament, van trobar una persona que corria escales avall de l'edifici amb una actitud molt nerviosa. Els mossos van identificar i escorcollar a aquesta persona.

En l'escorcoll, els policies van localitzar quatre targetes de plàstic dur, una d'elles amb la punta doblegada, susceptibles de ser emprades per obrir portes amb el mètode conegut com el de la radiografia.

A més a més, els agents van comprovar que aquesta persona coincidia plenament amb la descripció facilitada, per això van detenir a Juan Pablo T.D.S .per un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.

El detingut, que té nombrosos antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, quan sigui requerit, segons han informat els Mossos d'Esquadra.