El fiscal demana 9 anys de presó per a Georghe-Lucian Sandu, acusat de violar una dona dins un contenidor a Lloret de Mar. Segons l'acusació pública, la matinada del 21 de maig del 2012 l'acusat es va apropar a la víctima i, després de parlar-hi breument, la va empènyer amb força cap a una zona de contenidors del carrer Antilles.

Li va treure la roba, la va ficar dins un dels contenidors i la va violar. L'escrit de fiscalia ressalta que la dona "s'hi va oposar forcejant i cridant". El cas ha arribat a judici aquest dilluns a la secció tercera de l'Audiència de Girona. El fiscal també demana que prohibeixin que el processat s'apropi a la víctima durant 10 anys. La defensa en demana l'absolució.

Entre la 1 i les 2 de la matinada del 21 de maig del 2012 l'acusat, que té 37 anys i és d'origen romanès, es va apropar a la víctima al carrer Antilles de Lloret de Mar. Després de creuar unes paraules amb la dona, de 64 anys, la va empènyer cap a una zona on hi ha contenidors d'escombraries. Un cop allà, li va treure tota la roba i la va ficar dins un dels contenidors, on la va penetrar repetidament tot i que la dona s'hi oposava.

Com a conseqüència de l'agressió, la dona ha patit lesions internes als genitals i contusions a genolls i al nas. El cas ha arribat a judici aquest dilluns a la secció tercera de l'Audiència de Girona. Tant la víctima com l'agressor s'han ratificat en la seva versió i el cas ha quedat vist per a sentència.

Després d'escoltar el relat de la dona, el fiscal ha mantingut la petició de 9 anys de presó per un delicte d'agressió sexual, també demana que condemnin Sandu a pagar una multa de 600 euros per una falta de lesions. L'acusació pública sol·licita que un cop el processat surti de la presó, no es pugui apropar a la víctima durant 10 anys. La defensa, en canvi, demana que l'absolguin.