Dues persones han hagut de ser rescatades aquest dilluns davant la platja del Trabucador, al delta de l'Ebre, quan el fort vent de mestral ha arrossegat el seu matalàs inflable un quilòmetre mar endins. Salvament Marítim ha rebut l'avís cap a dos quarts de dues, quan el matalàs estava a 400 metres de la costa. Tot i això, el vent ha fet que la Salvamar Achernar els hagi localitzat a un quilòmetre de la platja, malgrat els intents dels dos ocupants per no allunyar-se'n. Un cop rescatats, se'ls ha proporcionat aigua i roba d'abric i se'ls ha traslladat al port de la Ràpita. A primera hora del matí, també ha calgut remolcar a port un veler amb quatre ocupants que havia embarrancat a la Punta de la Banya.

L'estació costera de València i la Salvamar Achernar han rebut poc abans de les 9 del matí pel canal d'emergències de ràdio un 'mayday' a la zona del Delta de l'Ebre i, alhora, des de la Marina de Sant Carles de la Ràpita s'ha informat que el veler Cash Back tenia una via d'aigua i havia embarrancat a la punta de la Banya.

Des del Centre de Coordinació de Salvament Marítim a Tarragona s'ha mobilitzat una embarcació i l'helicòpter Helimer 206, que han localitzar el veler embarrancat a uns 10 metres de la platja amb quatre persones a bord.

Degut a la mar de fons de llevant i el vent, que dificultaven l'aproximació de la Salvamar Achernar per tal d'alliberar el vaixell, l'helicòpter ha aproximat el cap fins a l'embarcació. Un cop refermat el cap de remolc al veler, la Salvamar ha aconseguit remolcar-lo a la Ràpita.