El jove de 17 anys que va resultar ferit crític aquest dimarts a la tarda després de ser envestit per un tren en un pas a nivell amb les barreres abaixades a Mollerussa ha mort aquesta passada nit a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va ser traslladat, segons fonts del centre sanitari i dels Mossos d'Esquadra. Els fets es van produir al voltant de dos quarts de set del vespre. La víctima, veí del municipi, era l'acompanyant del ciclomotor, mentre que el conductor, també un menor de 17 anys, va resultar ferit lleu i ja ha rebut l'alta.

Els dos joves van creuar quan el tren era a pocs metres i tot i van poder travessar van caure just a la sortida de la via i el comboi, que cobria el trajecte entre Cervera i Lleida, va atropellar la víctima. Els passatgers del tren van haver de de ser transbordats a un autobús per continuar el viatge per carretera.

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha afirmat aquest dimecres a Catalunya Ràdio que caldrà investigar aquest cas i que si cal s'haurà de "modificar i millorar els aspectes". En aquest sentit, s'ha mostrat partidari d'analitzar "escrupolosament" el què ha passat. "No ens han de caure els anyells per mirar què ha passat i agafar-ne una lliçó", ha afegit.