Una dona va gravar en vídeo unes imatges d'allò més dures, en què un home gran sacrifica fredament i sense cap escrúpol a un cadell de gos.

Va succeir al municipi sevillà d'Alcalá de Guadaira. La veïna es va adonar de la presència d'un home d'avançada edat que transportava una ventrada de cadells en una bossa de paper. Quan l'home es va aturar, en ple dia i al mig del carrer, per abandonar a les cries -que per les imatges no tenien més que uns pocs dies de vida-, la dona es va dirigir a ell sense dubtar-ho per retreure-li el seu comportament.

L'home, lluny d'avergonyir-i penedir-se, va més enllà de l'abandonament i el que fa és d'una crueltat intolerable: selecciona a l'atzar a un cadell i el mata a cops.

La dona, indignada per l'acte d'inhumanitat que acaba de presenciar, li adverteix que està sent gravat i que el vídeo pot servir de prova per denunciar-lo. Davant la indignació monumental -i totalment comprensible de la vianant, l'home es posa nerviós i se'n va, no sense abans mostrar el seu enuig.

L'associació protectora FADEA ha informat que els cadells supervivents i la seva mare ja estan fora de perill sota la seva tutela, i l'ancià ja ha estat denunciat.