El joc de l'empresa catalana Cosmonaut Games 'Dive: The Medes Islands Secret', ambientat a les Illes Medes, sortirà a la venda aquest divendres a Europa i a Austràlia, després que ja estigui disponible als Estats Units des d'aquest dilluns. Es podrà comprar a través del servei per descarregar continguts dissenyats per a la Nintendo WiiWare per 1.000 WiiPoints, la moneda d'aquest canal, o el que és el mateix, per 10 euros. El joc permet endinsar-se en el fons marí de les Medes, passant també per les illes Cayman, Santorini o Maderia, i porta el protagonista a recuperar el secret templer enfonsat durant el segle XV al mar.

Amb 'Dive', Cosmonaut Games repta els jugadors a nedar en el món submarí per descobrir els fons d'oceans de tot el món, des de les Medes fins a Tortuga, passant per Bimini, Cayman, Santorini o Maderia. Per fer-ho hauran de dirigir el protagonista, John Sanders, a través de deu nivells amb enemics, tresors, mapes, relíquies, foscor i escenaris laberíntics.

Sanders haurà de romandre amb vida sota l'aigua i descobrir els secrets de 'Dive', sortejant enemics com rajades, meduses, taurons, peixos globus, barracudes o pops gegants, amb un arpó, l'equip de busseig i una brúixola. Així, a cent metres de profunditat, el protagonista haurà de recuperar el secret templer enfonsat durant el segle XV i que constitueix el tresor de les Illes Medes.

L'última creació de la divisió del Grup MGA, empresa ubicada al Parc Tecnològic del Vallès, ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el Club de Turisme Nàutic Costa Brava i l'Associació de Centres Turístics Subaquàtics de la Costa Brava. També, s'ha valgut de les capacitats gràfiques i d'emmagatzematge de Wii i del seu servei WiiWare.