Apple sembla decidida a ampliar el seu camp dins de l'electrònica de consum i el seu següent pas podria estar dirigit al camp de les bicicletes, ja que la companyia de Cupertino ha patentat recentment una bicicleta intel·ligent.

L'objectiu d'aquesta bicicleta, entre d'altres, seria el de permetre les comunicacions electròniques entre ciclistes a través de la compartició de dades com la velocitat, pulsacions o l'altitud. Així mateix, la companyia preveu la possibilitat d'incloure l'ús de iPhone o iPod Touch integrats.

No obstant això, aquesta patent d'Apple no allunya massa a la companyia dels camps en què ha estat present en els darrers anys, ja que ja va llançar el sensor 'Nike + iPod', segons recull la revista 'Wired' .

A més, aquesta no és l'única opció amb què compten els esportistes per incloure noves tecnologies a la 'bici', tot i que la majoria dels dispositius com complements oscil·len al voltant d'uns preus superiors a 250 euros.

De moment, Apple no ha especificat ni el preu ni la manera en què combinarà els diferents sensors perquè surti endavant el projecte. Així mateix, tampoc ha detallat el concepte de 'bicicleta intel·ligent', és a dir, el tipus de bicicleta que serà la nova iBike - de muntanya, carretera o passeig -.