La policia de Corea del Surha han registrat les oficines de Google a Seül davant la sospita que el líder de recerques d´Internet havia recopilat il·legalment dades dels usuaris. Google s'ha estat preparant des de finals de l'any passat per llançar el seu servei 'Street View' a Corea del Sud i la recopilació de dades estava relacionada amb el llançament, segons la versió policial.

La investigació suposa un nou revés per a Google, que ja s'enfronta a una investigació referent a 'Street View' per la Comissió Federal de Comerç dels Estats Units, una sèrie d'investigacions a l'estranger i demandes col•lectives.

"(La policia) ha estat investigant a Google Korea LLC després de la sospita d'estar recopilant i emmagatzemant sense autorització dades d'usuaris d´Internet no especificats de la xarxa Wi-Fi," va dir en un comunicat l'Agència Nacional de Policia Koreana.

Google havia explicat prèviament que les dades van ser recopilades accidentalment per les seves actuacions i van acabar en les actuacions "Street View" globalment.

Google Street View és una tecnologia que apareix a Google Maps i Google Earth i subministra vistes panoràmiques de diverses posicions juntament amb molts carrers del món.