De ben segur que et preocupa que algú pugui accedir al teu compte de Facebook, que s'ha destapat com una de les eines de comunicació més populars a tot el món.

Per això la companyia de Mark Zuckerberg ha introduït una nova característica que permet als internautes millorar la seguretat del seu compte mitjançant un senzill sistema: informar si comença sessió en un equip nou.

Tot el que l'usuari necessita per configurar la seguretat del seu perfil és al desplegable de 'Compte', en l'opció 'Configuració del compte'.

D'una banda hi ha la ja coneguda i habitual pregunta de seguretat, que el sistema utilitzarà quan dubti de la identitat de l'usuari.

La nova característica s'anomena 'Seguretat del compte' i el que fa és notificar a l'usuari per correu electrònic o missatge de mòbil quan s'iniciï sessió en el compte des d'un computador o dispositiu mòbil que no s'ha usat abans.

Quan es marca aquesta casella, el compte anirà guardant els equips en els quals s'inicia sessió i enviarà un missatge a l'usuari. Així, advertirà quan s'obre el seu compte des d'un equip estrany i podrà reaccionar amb la celeritat més gran possible per canviar la seva contrasenya si encara és possible o posar-se en contacte amb Facebook.