Facebook està provant una nova característica que permet als usuaris subscriure's a totes les accions d'un altre usuari. D'aquesta manera, qui decideixi subscriure's a algú rebrà notificacions cada vegada que la persona realitzi qualsevol tipus d'acció a Facebook.

L'opció, encara en proves, podria servir com una oportunitat comercial per a les pàgines de companyies si Facebook permet als usuaris subscriure's a les seves activitats. Les pàgines comercials tindrien, d'aquesta manera, un nombre de persones que rebrien amb seguretat totes les actualitzacions.

Actualment un usuari pot seguir amb tota la intensitat que desitgi a qualsevol persona a través del 'News Feed' o el mateix perfil de l'usuari però, si aquesta eina tira endavant, el procés seria més directe i tenint la seguretat de no perdre's cap moviment.

Facebook no ha revelat si l'usuari pot veure o triar qui està subscrit a les seves activitats o si cal una aprovació. De moment, ja ha rebut crítiques d'algunes webs especialitzades que fins i tot l'han anomenat el 'botó de l´assetjador'.

No obstant això, és de suposar que el sistema mostrarà allò que l'usuari té configurat com visible en les seves opcions de privacitat, una paraula indissolublement lligada a cada llançament de la xarxa social més popular del planeta.