El web 'juegaterapia.org' (http://juegaterapia.org/) està recopilant tot tipus de consoles usades per als nens malalts de càncer. La idea de la plataforma és la d'aconseguir fer més suportables les sessions de quimioteràpia per les que han de passar els més petits.

Les consoles que ja no s'utilitzen es porten a les seves oficines físiques que es troben al carrer Sagasta de Madrid i després, ells mateixos les van distribuint pels hospitals que tinguin àrea oncològica infantil. Cada consola lliurada porta enganxada un adhesiu amb les dades del donant perquè el nen l'hi agraeixi a través d'una trucada, un missatge o un dibuix.

La iniciativa ha aconseguit convertir-se en 'trending topic'a la xarxa social de microblocs Twitter (mitjançant el 'hashtag' # juegaterapia), on l'associació té el seu propi compte (@ juegaterapia). A més, suma al voltant de 9.000 fans al Facebook.

Per a més informació, també tenen un blog per facilitar totes les dades de la iniciativa (http://juegaterapia.wordpress.com/).