Esports
Videoconsoles

La nova consola portÓtil que llanšarÓ Sony escalfa motors

La successora de la PSP es dirÓ NGP i serÓ presentada en uns dies a l'Expo Mundial E3 de videojocs

 09:59  
La nova consola portÓtil que llanšarÓ Sony escalfa motors
La nova consola portÓtil que llanšarÓ Sony escalfa motors  SONY

EP / MADRID El llanšament de la nova portÓtil de Sony, que serÓ la successora de la PSP, oficialment batejada com NGP, arribarÓ la setmana que ve a l'Expo Mundial E3 de videojocs. Sony ha volgut escalfar motors amb vista a la seva conferŔncia i ha avanšat alguns detalls previs a la seva presentaciˇ, com els jocs de llanšament i la funciˇ de retrocompatibilitat.

Tot i que nomÚs queda una setmana per a la presentaciˇ en societat de la nova portÓtil de Sony, l'espera sembla massa llarga. A la xarxa s'espera amb Ónsia la propera conferŔncia de Sony i mentrestant han aparegut diversos rumors, com que la consola podria canviar de nom a Playstation Vita. Per fer mÚs curta l'espera, la companyia japonesa ha revelat alguns detalls del llanšament de la seva nova portÓtil.

Per sobre de plans de dades per a la seva 3G, preus o durada de la bateria, Sony ha confirmat dos detalls que semblen importants. En primer lloc, destaca la lÝnia de jocs que hi haurÓ al voltant de la NGP, o PlayStation Vita, el dia del seu llanšament. Entre ells, i com a plat fort, hi ha l┤'Uncharted: Golden Abyss', del qual han facilitat un vÝdeo. A mÚs, 'Wipeout 2084' un nou lliurament per PlayStation Vita que a mÚs permetrÓ competir contra els jugadors de PS3 de "Wipeout HD Fury '.

A aquests dos els acompanyaran el 'Little Deviants', 'Reality Fighters', 'Super Stardust Delta', 'Hustle Kings', 'Everybody's Golf' i 'Resistance Retribution'.

Com a segon element de reclam, Sony ha anunciat la retrocompatibilitat, funcionalitat que permetrÓ als jugadors de NGP gaudir dels videojocs de PSN amb la seva capacitat d'escalat d'imatges.

Detalls sobre el preu final encara no han transcendit encara que, segons els rumors, podria haver dues versions finals, una amb 3G i una altra sense per fer mÚs competitiva la portÓtil de Sony davant la 3DS de Nintendo.

Enllašos recomanats: Premis cinema