La nova escola per als professionals d'Internet KSchool aposta per formar perfils demandats en el mercat laboral però sense titulació acadèmica en el panorama educatiu actual. El primer màster en ´Analítica Web´ es va posar en marxa el passat març amb 20 alumnes. Es prepara ja la segona edició per a l'octubre.

El director de l'escola i expert en formació a través de noves tendències i perspectives, Alejandro Doncel explica, que "no és un canvi, simplement és una evolució".

"En l'actualitat no hi ha un títol oficial per ser Analista Web, Consultor en Experiència d'Usuari, per ser Programador de Realitat Augmentada i d'Aplicacions per a Mòbils o per ser expert en Màrqueting en línia", ha lamentat Doncel i KSchool neix "amb la vocació de cobrir aquesta mancança".

Aprofitant l'experiència de Secuoyas, l'Escola de Professionals d'Internet pretén formar nous professionals a través de "els millors professionals i experts en actiu". Nacho Carnets, Tristany Elostegui, Reis Bolumar, Sergio Maldonado o Roberto Carreras són alguns dels professionals que han format part de Secuoyas Academy i que continuen en el projecte de Kschool.