Electronics Arts (EA) ha decidit llançar una versió d'un dels seus videojocs més famosos per la xarxa social més gran del món. 'Els Sims' arriben a Facebook amb l'aplicació 'The Social Sims'. Aquest joc convida als usuaris a participar d'una manera "totalment nova" amb tots els elements únics de la creació de Will Wright.

Segons ha informat EA en una nota de premsa, el llançament es produirà a nivell mundial a Facebook aquest estiu en cinc idiomes. 'The Social Sims' permet als jugadors en qualsevol moment i en qualsevol lloc crear el seu Sim, construir un pis de solter o la casa dels seus somnis i tenir aventures excitants, tot això amb els seus amics de Facebook. Els jugadors poden connectar amb els seus veritables amics dins del joc per compartir les seves creacions i aventures i fins i tot els seus Sims.

A més, EA també ha anunciat el pròxim llançament d'una aplicació per a 'smartphones' del joc, que permetrà als jugadors participar amb els seus Sims, tenir cura dels seus desitjos i necessitats encara que no estiguin connectats amb els seus ordinadors.

'The Social Sims' ha comptat amb la col•laboració de persones que ja treballen en el videojoc i els estudis Playfish, aprofitant més de 10 anys d'èxit.