Facebook ha contractat els serveis d'un dels pirates informàtics més coneguts de la indústria. George Hotz, més conegut com a 'GeoHotz', ha fitxat per la xarxa social després de ser l'artífex del pirateig de l'iPhone d'Apple i de la PlayStation 3 de Sony, que el va portar als tribunals fins a aconseguir que retirés la informació sobre el 'hackeig' de la consola en el seu web.

Ha estat el mateix Hotz l'encarregat de confirmar-ho a través del seu compte en Twitter, en què assegura que actualment es troba treballant a la xarxa social fundada per Mark Zuckerberg. A més, en el seu perfil de Facebook també ha disposat un comunicat només accessible per als seus amics en el qual assegura que la xarxa social "és un lloc apassionant per treballar".

Per la seva banda, Facebook, no ha confirmat cap mena d'informació relacionada amb la incorporació del jove pirata informàtic, qui fa uns mesos va mantenir una disputa judicial amb Sony després de publicar informació per 'hackejar' la PlayStation 3.

Un jutge de San Francisco va ordenar Hotz que retirés qualsevol informació sobre sistemes de pirateig de la consola i lliurés el material informàtic relacionat amb l'eina a Sony. Finalment, el 'pirata informàtic' i Sony van donar l'assumpte per acabat amb un acord.

Aquest fet va motivar presumptament la reacció del col•lectiu pirata informàtic Anonymous que va organitzar un atac contra la plataforma en línia de Sony, PlayStation Network i altres webs de la companyia japonesa que van patir el robatori de dades de més de 100 milions d'usuaris.

Encara no se sap el lloc que tindrà Hotz dintre de l'estructura de Facebook tot i que s'especula que pogués formar part del desenvolupament de l'aplicació de la xarxa social per a l'iPad d'Apple. Així, Facebbok s'uneix a la moda popularitzada per Microsoft de contractar pirates informàtics per potenciar les seves estructures.