Ara que un nou foraster ha arribat a la ciutat, els habitants dels 'social media' se senten amenaçats. Molts s'han sentit atrets per Google + però, és clar, segueixen tenint centenars de contactes a Facebook i no poden ni volen prescindir de la sorprenent immediatesa de Twitter.

Atès que semblen convertir-se en les tres xarxes socials i de comunicació més importants del sector, una aplicació ha vingut per unificar totes en una sola. 'Social Plus' permet integrar els comptes de Twitter, Facebook i Google + per accedir als continguts i actualitzar en tres 'timelines' dividits en altres tantes pestanyes.

Sens dubte, unificar aquestes xarxes socials és còmode. No obstant això, tot i que els desenvolupadors estan treballant en actualitzacions que millorin l'experiència, 'Social Plus' segueix sent bastant limitada. Per exemple, no inclou un mur unificat, sinó un per a cadascuna de les xarxes socials.

D'altra banda, tampoc es pot triar publicar un contingut en les tres xarxes socials, sinó que cal copiar i enganxar-los -ja sigui un estat un enllaç- a cada un. No obstant això, és una de les coses en les quals treballen els seus desenvolupadors, al costat de la integració de més 'social media', com Tumblr o Buzz, el "Twitter de Google".

De moment, 'Social Plus' només està disponible per a Android en dues versions: gratuïta amb publicitat i de pagament, sense anuncis i, per tant, amb més espai per a la informació. Els seus creadors estan treballant també en una versió per a iPhone i iPad.