La xarxa social de Mark Zuckerberg s'ha actualitzat aquesta setmana amb nous serveis per mantenir i millorar els seus resultats. El mateix Zuckerberg ha presentat en la conferència f8 les novetats, i la companyia ha presumit de resultats. La xarxa social ha sobrepassat els 800 milions d'usuaris a tot el món, i d'ells 350,000,000 tenen accés al servei a través de dispositius mòbil. La companyia ha actualitzat les seves estadístiques per mostrar al món el seu èxit en nombres.

L'èxit de Facebook és un fet. La xarxa social ha aconseguit l'atenció de milions d'usuaris a tot el món i les seves novetats són autèntics esdeveniments. El f8, esdeveniment de la companyia per presentar les seves novetats a desenvolupadors ha suposat una remodelació del servei, amb nous serveis com la integració de Spotify i l'estrena d'un nou concepte per mostrar la vida dels usuaris, l'anomenat 'timeline'.

L'interès generat es veu reflectit en les dades de la companyia, que s'han publicat en l'apartat d'estadístiques del departament de premsa de Facebook. Com ja havia confirmat Mark Zuckerberg, la xarxa social ja compta amb 800 milions usuaris en tot el món. El servei està molt estès en països com Estats Units, on té més de 150 milions d'usuaris. A Espanya les últimes dades apunten que el servei ja compta amb 15 milions d'usuaris. Segons Facebook, els usuaris, de mitjana, tenen 130 amics en el servei.