El flamant nou conseller delegat d'Apple, Tim Cook, va presentar aquest dimarts el telèfon iPhone 4S, una versió renovada del seu antecessor. D'aquesta manera, ha acabat amb els rumors de la presentació de l'iPhone 5 que hi havia per la presentació que s'ha fet aquest dimarts a Cupertino.

Les principals novetats del dispositiu són una càmera millorada, de 8 megapíxels, i un sistema per donar-li ordres amb la veu. Així mateix, tindrà un processador més potent i, per tant, serà més ràpid. Aquest telèfon arriba setze mesos després de la presentació de l'iPhone 4 i en un moment en què Android guanya terreny als Estats Units.

Tim Cook va protagonitzar el llançament més gran d'un producte que ha fet fins avui, després que Steve Jobs es va retirar el passat agost. Malgrat això, no ha satisfet les expectatives de moltes persones, que esperaven el llançament de l'iPhone 5.

Inversos i fans d'Apple, que esperaven ser sorpresos amb la presentació d'aquest dimarts, han fet baixar les accions de la companyia fins a un 3%. "Han passat setze mesos i l'únic que tenim és un processador A5 en un iPhone 4", ha afirmat un analista de BGC Partners a l'agència Reuters