Apple ha publicat ja al seu web el vídeo de l'homenatge que els empleats de la companyia van rendir a Steve Jobs a les oficines centrals de l'empresa, a Cupertino (Califòrnia), el passat dimecres 19 d'octubre. El vídeo recull tot l'esdeveniment sobre la vida d'aquest "visionari" i té una durada de 80 minuts.

Steve Jobs va morir el passat 5 d'octubre, després de lluitar durant vuit anys contra un càncer de pàncrees que finalment li va arrabassar la vida. Des d'aquest dia fans del cocreador d'Apple, polítics, amics i fins i tot rivals a Silicon Valley li han rendit homenatge.

Sota el títol 'Celerating Steve. October 19, 2011 ', Apple ha publicat el vídeo de l'homenatge. En ell s'ha recollit l'emotiu adéu en què van participar el nou director de la companyia, Tim Cook, i altres personatges com Jony Ive, Al Gore, Bill Campbell, així com artistes de la música com el grup, Coldplay i Norah Jones.

Així mateix, durant la celebració d'aquest últim homenatge, les Apple Store dels Estats Units van tancar les portes durant unes hores perquè els empleats puguin veure a 'streaming' la celebració de l'esdeveniment.