Els bons propòsits de fer exercici no són fàcils de mantenir. La tecnologia ofereix, ara, algunes propostes enginyoses per ajudar a complir aquest objectiu. Des de polseres i aplicacions per a mòbil que registren i avaluen l'activitat quotidiana, fins a llocs web amb què l'usuari crea un pacte voluntari per aconseguir un determinat pla.

Entre les aplicacions per a mòbil es troben Runkeeper, Endomondo o Runtastic. Respecte a les polseres, Jawbone UP calcula, gràcies als seus sensors, tot l'exercici que efectua l'individu i elabora, amb l'ajuda de l'ordinador, complexos càlculs sobre la salut, en els quals també inclou l'alimentació. Nike + FuelBand, una altra polsera, controla fins i tot els nivells de consum d'oxigen del cos i té uns llums led que indiquen si la persona està a prop o lluny de complir els seus objectius d'exercici marcats.

I més enllà dels gadgets estan llocs web com StickK, GymPact y 21 Habit, que exigeixen un compromís personal a l'usuari. Aquest es marca anar uns determinats dies al gimnàs, perdre pes, etc., i si els realitza és recompensat. Si no, sancionat. A GymPact, per exemple, la multa per als qui no compleixen es redistribueix entre els que sí que ho fan. A Habit 21, els fons recaptats es destinen a una organització de caritat.