Coincidint amb el seu quinzè aniversari, L'Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals (ACPG), ha estrenat una nova pàgina web, més moderna, funcional i fresca que l'anterior. Amb ella, l'associació marca l'inici d´un camí cap a les eines digitals, que serà acompanyat per noves aplicacions per a mòbils i tauletes, entre d´altres projectes.

La web, que manté el mateix domini (www.acpg.cat) presenta una estètica totalment renovada, on destaquen les imatges i els colors corporatius de l´Associació. A més, la web s´ha fet més accessible, segmentant la navegació per a facilitar que tots els seus públics puguin trobar el seu espai: associats, nous mitjans, anunciants, professionals del sector i d´altres, trobaran seccions especialitzades, pensades exclusivament per a ells.

A més a més, la nova web de l´ACPG fa una forta aposta per la comunicació, les notícies i l´actualitat: els visitants trobaran una secció de notícies totalment renovada, amb informació rellevant i actual del sector, com així també notícies pròpies de l´ACPG i els seus mitjans. Des de la pròpia pàgina també es podrà descarregar la versió PDF interactiu del Butlletí de la premsa, comunicació, publicitat i màrqueting que edita l´ACPG i que va ja pel seu número 10, amb molt bona acollida entre els mitjans i professionals del sector.