Si alguna cosa fem a l'estiu cada vegada amb més freqüència és parlar per telèfon. Les vacances obliguen a estar lluny dels éssers estimats i de vegades aquests éssers estimats tenen una edat en què la majoria de moderneces els queden una mica lluny. Que si et envio una WhatsApp, que si parlem a Facebook, que si et comandament un email o un missatge a través de Twitter. ¡El telèfon de tota la vida escolti! Al final és això el més eficaç i el que tothom sap utilitzar. I si el telèfon és més fàcil d'utilitzar, llavors ratllem la perfecció.

És el cas dels telèfons de la signatura austríaca Emporia. No fa molts anys, quan aquesta empresa familiar va començar a presentar les seves revolucionaris telèfons, el mercat els auguro pocs èxits. El temps ha demostrat el contrari. Cada nou terminal que presenta Emporia es converteix en un rotund èxit de vendes a tot el món.

Aquests telèfons mòbils, enfocats cap a un sector que creix any rere any-el de la gent gran-estan concebuts des del seu origen amb unes característiques que els fan únics. Per això res millor que fer-se'l provar a una persona que sabrà apreciar-lo. Antònia té 91 anys i és una d'aquestes àvies que sempre van aquí i allà amb el seu telèfon mòbil. És per això que des del principi va saber que aquest terminal era diferent a la resta. El nou Emporia RL2 li

Gust per la seva senzillesa d'ús, que el fa perfecte per a la gent gran i per les seves tecles grans, amb enormes nombres que faciliten moltíssim l'ús a persones amb problemes de visió.

Si a això li afegeixes una pantalla de gran lluminositat i fàcil lectura, un volum del timbre que faria empal · lidir a una locomotora i l'absència de innecessàries característiques, estem davant d'un terminal perfecte per al públic al qual s'adreça. Encara que si alguna cosa la va sorprendre gratament va ser la potent vibració del telèfon, que a diferència d'altres terminals vibra amb molta força i intensitat

Però a Emporia van arribar més enllà. El nou RL2 incorpora un altaveu que el fa idoni per a persones que utilitzen audiòfons, una ràdio FM i-per fi-la incorporació d'un mòdul Bluetooth, gràcies al qual podrem sincronitzar amb el mans lliures del cotxe o amb algun dels moderns audiòfons que hi ha al mercat amb aquesta tecnologia. El telèfon porta a més una base de càrrega que fa summament senzilla aquesta operació. Ja no cal intentar encertar amb l'orifici en el qual introduir el carregador. Només cal lliscar el telèfon sobre la seva base de càrrega perquè sempre estigui llest per al seu ús.

Com a colofó, aquest terminal inclou un botó d'emergència a la part posterior. En prémer aquest botó, el telèfon s'encarrega de cridar successivament i de forma automàtica a fins a cinc números d'emergència i d'enviar un SMS als serveis d'emergència.

El telèfon, disponible en exclusiva amb Vodafone, es pot adquirir des de zero euros amb contracte.