Per Reis, regals tecnològics

Idees per encertar-la: televisors, consoles i gadgets per a totes les edats

 19:23  

DAVID ARRÁEZ Et presentem les propostes més noves per als més petits, des de monitors que amplien el seu repertori de possibilitats fins a noves plataformes de joc.Aquest monitor de 23" Full HD d'última generació destaca per disposar d'una nova tecnologia gràcies a la qual podem connectar el nostre smartphone o tableta Android. És una passada!


El comandament oficial de Xbox 360 definitiu per a jocs de conducció. Incorpora indicadors lluminosos de velocitat i vibració amb retorn.La consola portàtil de videojocs definitiva es pot provar d'oferta fins al 6 de gener. No la pots deixar escapar.

Amb aquestes ulleres viuràs una experiència audiovisual única. Ja sigui jugant o veient pel·lícules, la sensació 3D és al·lucinant.

Per portar tota la teva música i tenir grans jocs a baix preu, l'iPod Touch és la millor opció.
Si t'agraden els videojocs, t'agradarà gravar les teves partides per recrear-les i compartir-les a Youtube. Amb aquest dispositiu ho podràs fer i en Full HD.
Si ho vols tot en un mòbil, aquí tens el teu. Potent, bonic, amb estil i una pantalla al·lucinant. A més, el seu sistema Android ofereix infinites possibilitats.  *Preu segons operador i tarifa.A l'hora de gravar vídeo amb un mòbil o tableta la targeta de memòria és el més important: ha de ser ràpida, i aquesta de Sandisk ho és. Perfecta per a vídeos de qualitat.És la nova Playstation 3, més prima i elegant que mai, acompanyada del joc d'aquest Nadal ia un preu imbatible.Enllaços recomanats: Premis cinema