Després de només una setmana a l'App Store, l'aplicació 'Bang With Friends' ha estat eliminada per Apple. L'app permet conèixer quins amics de Facebook tenen ganes de mantenir relacions sexuals amb cada usuari. Des del seu perfil, l'usuari selecciona un amic amb qui li agradaria mantenir relacions. Si el desig és mutu, tots dos reben un missatge, i d'aquí, el que sorgeixi.

L'aplicació té més d'un milió d'usuaris malgrat les sospites i errors que ha generat el seu sistema de privacitat. Des de principis d'aquest mes és possible esbrinar qui s'ha donat d'alta en aquest servei a Facebook.

La setmana passada es van estrenar les versions mòbils, iOS i Android. La d'Android segueix disponible, mentre que al voler entrar des d'un Iphone, apareix una finestra en la qual es llegeix "Tornarem. Estem treballant amb Apple perquè BWF torni a estar a l'App Store aviat". L'aplicació mòbil va ser llançada amb l'acrònim BWF.

El cofundador i CEO, Colin Hodge, ha assegurat estar treballant per tornar a la Store, el que confirma que la companyia de la poma ha eliminat l'aplicació. Tot i que encara es desconeix la raó, Hodge entén que l'aplicació no viola cap sensor de pornografia d'Apple, pel que no descarta un problema de privacitat.