ISDINSUNGAME // Ensenya als petits a protegir-se del sol

MEXTURES // Un editor de fotografies únic en la seva espècie

YELLWIFI // Wifi gratuït a tot arreu ... amb ajuda

CAILLOU // El dolç Caillou arriba per ensenyar als menuts

LIVECLUBS // Els foursquare dels locals nocturns

Tant si estàs cansat d'anar sempre pels mateixos locals de copes, com si et vas de vacances a una zona que no coneixes, la teva app nocturna és aquesta. La gràcia d'aquesta aplicació és que et va proposant els llocs més marxosos de la teva ciutat o de la zona on et trobis. Les propostes es basen en gran mesura en el que la gent va dient de cada local nocturn. iOS, Android. Gratuïta.

BEAUTIFUL WEATHER // La predicció del temps més maca

L'estiu és sinònim de bon temps. Almenys així era fins aquest any. La canviant climatologia ens obliga a estar més pendents del mòbil que mai. És per això que ens cal una bona aplicació per saber quin temps farà. Apps per conèixer la previsió climatològica ha moltes, però possiblement no hi hagi cap més bonica que aquesta. No fa res que no facin altres, però aquesta ho fa de forma més creativa. iOS, Android. Gratuïta.

SURFPRICER // Estalvi de veritat en el palmell de la mà

L'habitual problema de desplaçar-te a un lloc de vacances i no saber on comprar està resolt gràcies a Surfpricer. Aquesta aplicació busca i compara entre més d'un milió de preus de diferents productes per indicar-nos on el trobaràs més barat. És una app imprescindible per conèixer què supermercats tenen preus econòmics i quins estan pensats per fotre-li als guiris. iOS, Android. Gratuïta.

INSTAGRAM // El rei de la fotografia, també amb vídeo

HOTEL TONIGHT // Una escapada romàntica a bon preu

Són

RUNKEEPER // Un clàssic que no perd pistonada

A l'estiu ens entra a tots un ànsia desmesurada per fer esport, amb més o menys èxit. Per això hi ha apps com RunKeeper, que va ser una de les primeres apps que es van fer per córrer. Amb el temps van anar afegint funcionalitats, i d'app per córrer va passar a monitoritzar altres esports. El millor és que amb el pas dels anys no paren d'actualitzar-la i millorar-la amb noves funcionalitats, programes i característiques. iOS, Android. Gratuïta.