PS4 guanya en vendes a Xbox One

Sony ha despatxat 4,2 milions de la seva consola, davant dels tres milions de la màquina de Microsoft

11.03.2014 | 07:10
PS4 guanya en vendes a Xbox One
PS4 guanya en vendes a Xbox One

La guerra de les consoles està que crema, ja que aquesta setmana els dos grans fabricants de màquines de nova generació, Sony i Microsoft, han compartit les seves xifres de vendes, després del llançament al novembre de PlayStation 4 i Xbox One

La primera a disparar va ser Microsoft, que dilluns 6 gener va comunicar mitjançant una nota de premsa que havia superat els 3 milions d'unitats venudes. A més, la companyia va remarcar que Xbox One va ser la consola més venuda als EUA el mes de novembre.

Aquest mercat, el nord-americà, és clau per a Microsoft, ja que en la passada generació la seva consola va ser la més venuda allà. Es tracta d'un territori clau, amb milions de consumidors.

No obstant això, la xifra de Microsoft ha tingut una ràpida resposta per part de Sony. El president i CEO de Sony Computer Entertainment, Andrew House, va anunciar en roda de premsa al CES que s'estava celebrant a Las Vegas, que s'havien venut 4,2 milions de PlayStation 4 a 28 de desembre de 2013.

Aquesta quantitat duplica la important xifra aconseguida per Sony només dues setmanes després del llançament de PS4: 2,1 milions d'unitats.

D'altra banda, el cofundador de Valve, Gabe Newell, va respondre amb sorna a la xifra d'unitats venudes de Microsoft, també en el CES de Las Vegas, una resposta que també es pot estendre a PS4 tenint en compte les xifres de què parlem.

Newell va dir: "Bé, els portarà una mica atrapar-nos. Nosaltres anem pels 65 milions". El responsable de Valve comparava, d'aquesta manera, les vendes de Xbox One amb el nombre d'usuaris amb compte en Steam, el servei de distribució digital de videojocs de la companyia per a ordinadors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema