Google ha actualitzat la seva aplicació de Youtube per a Android i ha introduït la opció Mix de Youtube. Així, la plataforma de vídeo és capaç de crear llistes de reproducció automàtiques després de realitzar recerques de grups o artistes musicals.

La funció Mix de Youtube ha funcionava en la versió d'escriptori de Youtube. No obstant, fins ara no estava operativa a Android. Amb aquesta funció els usuaris poden gaudir de llistes de reproducció de vídeo creades per Youtube. La plataforma selecciona els continguts més destacats dels grups de música i els artistes que es busquen en el servei.

Mix de Youtube, també disponible a iOS, és especialment útil per aquells usuaris que utilitzen el servei per escoltar música. La seva arribada a Android permetrà als usuaris gaudir dels seus artistes preferits al mòbil sense necessitat de crear llistes de reproducció de cada un d'ells.

L'arribada de Mix de Youtube ha coincidit amb una actualització de l'app del servei a Android. En dita actualizatció s'ha introduït la possibilitat de respondre a comentaris des de l'app de Youtube per Android, a més d'una opció per eliminar els comentaris propis. Google també ha aprofitat l'actualització per donar la opció als usuaris d'Android de compartir llistes de reproducció des de l'app.

La nova versió de Youtube per Android també incorpora millores de qualitat de vídeo pels equips amb Android 4.3 i versions anteriors. I junt a aquestes novetats, Google ha aprofitat per canviar la ubicació de les llistes de reproducció de cada usuari, que ara "apareixeran en el panel de la Guia de la esquerra" de l'app, segons ha confirmat la companyia.