1. Runtastic

Per als amants el running, que està tan de moda, aquesta és l'aplicació més utilitzada pels esportistes per sortir a córrer i també per al ciclisme.

Registra, utilitzant tecnologia GPS, dades com temps, distància, velocitat, canvi en elevació i calories. Podràs veure el mapa del recorregut que has fet marcat en colors segons la velocitat mitjana que hagis portat.

La versió 'lite' porta unes funcions limitades, que estan ampliades en la versió 'pro', però si ets un corredor aficionat tens prou amb les prestacions que ofereix de forma gratuïta.

Pots guardar tots els teus entrenaments i compartir-los amb qui vulguis via Whatsapp i a les Xarxes Socials.

2. pedometer

Si no t'ha donat per córrer, però t'agrada sortir a caminar, amb aquesta aplicació podràs conèixer quants passos camines al dia i veure si arribes als 10.000 passos recomanats. No necessita cap configuració i només cal donar-li al botó d'"Inicia" per posar-lo en marxa.

Podràs conèixer el nombre de passos que has donat, el temps que has trigat a donar-los, a quina velocitat ho has fet i la distància total recorreguda.

Un cop acabada la teva sessió de caminada diària podràs guardar-la i compartir-la a les xarxes socials o enviar-la per correu electrònic.

3. Six Pack

Runtastic Six Pack és l'entrenador d'abdominals amb exercicis i entrenaments personalitzats amb el qual et posaràs en forma ràpidament.

Dos avatars, Daniel i Angie, et guien en més de 50 vídeos en HD perquè aconsegueixis aquest abdomen pla i fort, aquest cos estilitzat que sempre has volgut tenir.

El nivell de dificultat és ajustable i compta amb un pla d'entrenament de 10 setmanes i entrenaments predefinits.

Amb aquesta aplicació podràs entrenar en qualsevol moment i lloc. Ideal si has sortit a córrer amb la teva aplicació Runtastic i vols posar en forma els músculs durant una estona.

4. Road Bike

Amb aquesta app podràs registrar teus entrenaments de ciclisme, curses o sortides de cicloturisme amb el teu smartphone.

Permet seguiment GPS en viu i historial de mètriques de rendiment com calories, distància, temps, velocitat, altitud i ritme.

5. Push-Ups

Per acabar el lliurament, una altra app de Runtastic. Aquesta vegada per als que no els agrada córrer ni caminar i prefereixen fer flexions.

El reconeixement de les teves flexions és automàtic via sensor de proximitat amb el teu smartphone o tocant la pantalla amb el nas.

Inclou entrenador per veu, temporitzador automàtic per descans entre sèries, registre de rècords personals i estadístiques i per descomptat, l'opció per compartir les teves marques a les xarxes socials.