Els comentaris que publiquen els usuaris en Twitter són totalment incontrolables, per aquest motiu de vegades es publiquen coses totalment falses. Els 'tuits' sobre defuncions de personatges públics són molt recurrents i s'han repetit en diverses ocasions. Alguns, fins i tot, han mort més d'una vegada a Twitter.

Els usuaris han publicat en més d'una ocasió la mort de Fidel Castro o de Justin Bieber. Aquest últim s'ha animat, fins i tot, a desmentir la seva pròpia defunció a Twitter (imatge de la dreta).

César Millán (1), Camilo Sesto (2), Fidel Castro (3), Raúl González (4) i Macaulay Culkin (5).

Un altre dels rostres més habituals per anunciar falses morts és Macaulay Culkin. El jove actor i els seus excessos han donat molt que parlar, un fet que no han desaprofitat els usuaris de Twitter per fer córrer com la pólvora comentaris sobre la mort de l'actor. Culkin, però, sembla que s'ho pren amb humor i fins i tot en alguna ocasió ha publicat ell mateix fotos a Twitter parodiant la seva pròpia mort.

La dissenyadora Carolina Herrera també ha hagut de llegir a Twitter que havia mort. En aquesta ocasió, van ser els seus propis coneguts els que es van veure obligats a desmentir la mort de la creadora veneçolana.

El cantant Camilo Sesto o el futbolista Raúl González Blanco també han estat víctimes de Twitter. El mateix els ha passat, en repetides ocasions, als cantants mexicans Thalia i Luis Miguel.

Un altre que ha hagut de sortir al pas dels comentaris sobre la seva defunció ha estat Benicio del Toro. A aquest últim, "el van matar" a Twitter mentre ell es trobava promocionant la seva pel·lícula sobre el narcotraficant Pablo Escobar.

L'últim famós que s'ha vist sorprès per la publicació de la seva mort a Twitter ha estat César Millán. L'encantador de gossos ha estat, de moment, l'última víctima dels tuiters.

Thalia (6), Luis Miguel (7), Benicio del Toro (8), Carolina Herrera (9) y Justin Bieber (10).