Google aglutina tots els seus controls de privacitat i serveis en un únic panell

02.06.2015 | 07:28

Google va anunciar ahir que aglutina tots els controls de privacitat i seguretat de tots els seus serveis en un únic lloc. A través de "El meu compte", que és com es diu el panell de gestió centralitzada, l'usuari podrà gestionar les seves preferències de seguretat i privacitat en serveis com Gmail, el cercador, Youtube, Chrome, Google Maps o Google+, entre d'altres.
El mànager de producte de Google Andreas Tuerk va explicar a Efe que aquests canvis persegueixen facilitar l'accés i la gestió d'aquests controls, donar-los més visibilitat i també incrementar la conscienciació dels usuaris respecte a la seva privacitat. Malgrat que els usuaris estan convençuts que les seves dades han de ser privades i estar accessibles només per a ells, després són pocs els que consideren tenir control sobre ells. Totes les opcions, informació oferida i controls recopilats a "El meu compte" estaven prèviament disponibles per als usuaris, però en diferents espais.
Aquest panell únic estarà format per tres pilars: accés i seguretat, informació personal i privacitat i preferències del compte. Estarà disponible tant per a usuaris que tinguin comptes de Google com per a aquells que no però desitgin accedir, per exemple, al seu historial de recerques, que vulguin escollir les preferències de publicitat o sol·licitar que Google no registri la seva activitat en absolut.
A "informació personal i privacitat" es podrà conèixer quins controls de privacitat estan actius o no, saber la informació personal donada, configurar els anuncis, accedir a l'historial del compte i controlar el seu contingut.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Tecnologia

Quins mòbils fan servir Trump, Rajoy, Merkel o Macron?

Quins mòbils fan servir Trump, Rajoy, Merkel o Macron?

Els telèfons dels presidents han de ser molt segurs, ja que són objectiu dels pirates

Creus que el teu mòbil Android és prou segur? Revisa aquests 10 consells

Creus que el teu mòbil Android és prou segur? Revisa aquests 10 consells

La dependència a l' 'smartphone' és tal que tota mesura és poca si parlem de ciberseguretat

Facebook i Instagram pateixen una caiguda a nivell mundial

Facebook i Instagram pateixen una caiguda a nivell mundial

Usuaris de les dues xarxes socials han denunciat a través de Twitter els problemes per accedir-hi

Enllaços recomanats: Premis cinema