El Jutjat Mercantil número 11 de Madrid ha dictat, a petició de Mediapro i Gol TV, mesures cautelars per ordenar al web rojadirecta.me el cessament immediat i provisional de la publicació d'enllaços o links d'Internet de qualsevol tipus i l'accés al visionat en directe o en diferit de partits de futbol produïts o emesos pels demandants, ja sigui en l'actual temporada o futures temporades.

Així ho ha anunciat aquest dilluns el director de Projectes Estratègics de la Lliga de Futbol Professional (LFP), Ignacio Martínez Trujillo, durant un acte sobre valors en l'educació i respecte a la creació. "Tenim una grandíssima notícia, emesa fa tot just una hora", ha anunciat Martínez Trujillo.

A més, segons ha relatat, si els demandats no compleixen la petició en els proeprs set dies, el jutge ordenarà a tots els proveïdors d'Internet espanyols que bloquegin l'accés directe a rojadirecta.net.

Fonts de Mediapro consultades per Europa Press han valorat "molt positivament" la mesura judicial acordada i l'han qualificat de "precedent importantíssim".

"La Lliga de Futbol porta un any mig treballant intensísimamente contra la pirateria i avui hem guanyat la primera gran batalla contra aquest senyor, que aquest sí que és un pocavergonya, per la via de les mesures cautelars dins el marc dels jutjats espanyols i de la legislació espanyola. Som un país capaç de crear valor i seguirem creant-dins el marc que els nostres fans ens reclamen ", ha afegit Martínez Trujillo.