Apple encara no ha anunciat oficialment la seva conferència anual però, tot apunta que la companyia de Cupertino té planejat celebrar un invent especial el proper 9 de setembre, quan, presumiblement es presentarà l'iPhone 6s.

Com ha indicat BuzzFeed, fonts familiaritzades amb l'entorn d'Apple han reconegut que la companyia té la intenció de celebrar "un esdeveniment especial la setmana del 7 de setembre", sent el dimecres 9 la data més probable, coincidint amb el mateix dia en què Apple va presentar els seus iPhone 6 i iPhone 6 Plus al 2014.

Com ha passat amb les passades conferències anuals d'Apple, es tracta d'una celebració que se centra en la presentació de la propera generació d'iPhones, l'iPhone 6s, o iPhone 7, com també se l'ha anomenat en les xarxes socials. S'espera que aquests arribin al mercat amb una pantalla més sensible a la pressió de la força tàctil, amb un sistema de càmera millorat i amb un xip sense fil significativament més ràpid i eficient d'energia.

D'altra banda, els que acudeixin a la conferència també estaran expectants a alguna novetat sobre els iPads, sobre tot sobre les noves característiques multitasca de l'iPad amb iOS9. També s'espera que debuti en aquest esdeveniment l'esperat sucedor d'Apple TV.