Un prototip de l'iPhone 6S, també conegut com a iPhone 7, ja ha estat referenciat i analitzat per Geekbench, i s'ha descobert que comptarà amb 2 GB de RAM i un processador A9 de tres nuclis a 1,5 GHz.

En el test realitzat, segons apunten les noves informacions que ha tret el medi xinès Mydrivers, el proper model de l'iPhone que veurà la llum dins de, possiblement, no gaire temps, sembla que comptarà amb un processador de tres nuclis dins de l'Apple A9 funcionant a 1,5 GHz i 2 GB de memòria RAM, detalls que es corresponen amb el que es portava temps dient sobre aquest terminal.

Un dia abans, el mateix mitjà publicava una informació de Geekbench que afirmava que el 'smartphone' arribaria amb 1 GB de RAM, cosa que contradeia els rumors que Apple tenia en ment doblar la memòria RAM dels seus nous dispositius, tal com va fer amb l'iPad Air 2.

A la imatge que us deixem a continuació, l'iPhone 6S, a més de les característiques ja esmentades, té una puntuació de "nucli senzill" de 1811 que supera l'obtinguda per altres vaixells insígnies actuals d'altres companyies, com l'HTC One M9 o el Samsung Galaxy 6S edge, i de "múltiples nuclis" de 4577, aquesta vegada sí superat pel Galaxy S6 edge.

S'espera que l'iPhone 6S es presenti oficialment el 9 de setembre, per la qual cosa encara ens queda gairebé un mes per veure amb els nostres propis ulls si aquestes característiques són reals.