2K ha anunciat que els germans Gasol -el cinc vegades All-Star i actual jugador dels Chicago Bulls Pau Gasol, i el tres vegades All-Star i pivot dels Memphis Grizzlies, Marc Gasol-, protagonitzaran la portada espanyola de l'NBA 2K16', la nova entrega de la saga de videojocs de simulació de l'NBA.

Amb un palmarès de llegenda tant dins com fora de la NBA que inclou un campionat del món el 2006 com a integrants de la selecció espanyola, dos campionats d'Europa i dues plates olímpiques per a tots dos, així com dos anells de l'NBA aconseguits per Pau Gasol i el premi al millor defensa de la lliga en la temporada 2012-2013 per a Marc Gasol, tots dos van assolir aquest any una fita històrica dins de la NBA en ser els primers germans i els primers europeus a fer el salt inicial en un All-Star.

Després d'obrir la 64 edició del partit de les estrelles i protagonitzar el memorable salt inicial, els germans Gasol commemoraran aquest fita històrica en ser els primers germans en compartir i aparèixer per primera vegada en la portada d'un videojoc de bàsquet amb l''NBA 2K16'.

"Em sento molt il·lusionat per compartir la portada de l'NBA 2K16 amb el meu germà", ha comentat Marc Gasol, que prèviament va ser la portada de l'NBA 2K13 a Espanya. "És un veritable honor aparèixer en la meva primera portada d'un joc NBA 2K al costat del Marc", ha afegit Pau Gasol.

'NBA 2K16' estarà disponible a Europa el 29 de setembre.