'Juego de tronos', el fenomen literari i televisiu dels últims anys, dóna el salt definitiu al món dels videojocs amb la sèrie de Telltale Games de ´Game of Thrones´. El joc arribarà a les botigues espanyoles el proper 20 de novembre, i estarà disponible per a PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One i Xbox 360 amb textos de menú i subtítols en castellà.

El desenvolupament ha anat a càrrec de Telltale Games i està basat en l'univers de la sèrie de la cadena HBO, i que al seu torn beu de la saga de novel·les ´Canción de hielo y fuego´ de George R.R. Martin.

Es tracta d'una aventura gràfica amb un marcat vessant narratiu, segell d'identitat de la desenvolupadora nord-americana, on, com és habitual, el jugador participarà activament en el desenvolupament de la història, triant què dir o què fer sempre que se li plantegi l'ocasió.

´Game of Thrones´ explica la història de la Casa Forrester, una família noble del Nord de Ponent, banderers de la Casa Glover, que sempre han guardat lleialtat a la gran casa governant del Nord, els Stark. Els Forrester viuen a Ironrath, una fortalesa situada a la vora del bosc, i tenen per lema "Ferro del gel", en referència a la seva capacitat de créixer malgrat les adversitats. En el joc, es troben inmersos en una precària situació en la qual els membres de la Casa han de fer tot el que sigui possible per prevenir la seva desaparició, al mateix temps que està tenint lloc l'anomenada Guerra dels Cinc Reis.

Malgrat que la Casa Forrester resulta nova per als seguidors de la sèrie de televisió, els seus cinc membres interactuaran amb alguns dels seus personatges més populars com Daenerys Targaryen, Tyrion i Cersei Lannister, Ramsay Bolton, Jon Snow, Margaery Tyrell, etc.

El fet de comptar amb la llicència oficial d'HBO no només permet que aquests personatges estiguin representats en el joc de manera que guardin una gran semblança física amb els actors que els encarnen en la sèrie, sinó que també compten amb les veus del repartiment original.